Energiahoito

Syvä rentoutuminen, energian virtaavuus, puhdas rakkaudellisuus. Energiahoito on kaikkea tätä, ja oi niin paljon muuta. Kuin leijumista pehmeässä virtauksessa. Kyseessä on lempeä hoitomuoto, joka eheyttää energiakehoa sekä hermostoa. Upea vaikutus heijastuu myös muille tasoille, kuten fyysiset vaivat tai mielen lukot. Hoitokokemus voi olla erittäin voimallinen, puhdistava ja tietoisuutta kohottava.

Hoidon aikana lepäät hoitopöydällä filtin alla, samalla kun välitän Universaalia Reiki-energiaa kehosi energiakeskusten päältä kevyesti kehoasi koskettaen tai kädet hieman irrallaan kehostasi. Olen vahvasti selvätuntoinen ja joskus saatan keskittyä hoitamaan kehossasi tiettyjä keskuksia intuitiivisesti.

Keskustelemme ennen hoitoa senhetkisestä tilanteestasi ja hoidon jälkeen mahdollisista tuntemuksista ja oivalluksista, jotka ovat nousseet esiin hoidon aikana. Hoito vahvistaa energian vapaata virtausta kehossasi, vahvistaa ja eheyttää. Hoito sopii ihan jokaiselle, iästä riippumatta.

60 min Energiahoito – 70 €

 

Energiahoito äänimaljoilla

Syvä rentoutuminen, energian virtaavuus, puhdas rakkaudellisuus. Energiahoito on kaikkea tätä, ja oi niin paljon muuta. Kuin leijumista pehmeässä virtauksessa. Kyseessä on lempeä hoitomuoto, joka eheyttää energiakehoa sekä hermostoa. Upea vaikutus heijastuu myös muille tasoille, kuten fyysiset vaivat tai mielen lukot. Hoitokokemus voi olla erittäin voimallinen, puhdistava ja tietoisuutta kohottava.

Hoito alkaa 30 min kestävällä äänimaljahoidolla, jossa soitan tiibetiläisiä äänimaljoja kehollasi sekä kehosi ympärillä. Äänimaljojen euforisten, hoitavien äänten resonanssi kehossasi saattelee sinut rentoutuneeseen tilaan ja vahvistaa osaltaan energiahoidon vaikutusta, käynnistäen kehosi luontaiset paranemisprosessit.

Energiahoidon aikana välitän Universaalia Reiki-energiaa kehosi energiakeskusten päältä kevyesti kehoasi koskettaen tai kädet hieman irrallaan kehostasi. Olen vahvasti selvätuntoinen ja joskus saatan keskittyä hoitamaan kehossasi tiettyjä keskuksia intuitiivisesti. Lepäät hoitopöydällä filtin alla koko hoidon ajan.

Keskustelemme ennen hoitoa senhetkisestä tilanteestasi ja hoidon jälkeen mahdollisista tuntemuksista ja oivalluksista, jotka ovat nousseet esiin hoidon aikana. Hoito vahvistaa energian vapaata virtausta kehossasi, vahvistaa ja eheyttää. Hoito sopii ihan jokaiselle, iästä riippumatta. Huomio! Valitsethan hoitomuodoksesi pelkän energiahoidon, jos sinulla on sydämen tahdistin tai käynnissä olevia syöpähoitoja.

90 min Energiahoito äänimaljoilla – 90 €

Henkinen valmennus

Käytän apuna psyykkisen valmennuksen työkaluja sekä intuitiotani, sydämeni viisautta. Valmennuksen aikana itsetuntemuksesi kasvaa, opit ymmärtämään itseäsi paremmin. Tehtäväni on kehityksen ja kasvun tukeminen, sekä oivalluttaminen. Valmennuksen aikana autan sinua löytämään sydämesi, sielusi äänen. Hidastaminen johtaa parempiin lopputuloksiin, autenttisen itsesi äärelle. Koen tärkeäksi, että pysähtymisen kautta alat havainnoida omaa, kauniina virtaavaa energiaasi vahvemmin. Autan sinua löytämään keinot suunnata huomion aina sinua ja tämän kautta myös ympäristöäsi palveleviin tapoihin sekä toimintamalleihin. Energia on itsessämme sekä ympäristössämme ehtymätön. Oikein suunnattuna upea työkalu kohti itseäsi sekä kaikkea elämää kunnioittavampaan suuntaan. Autan sinua ymmärtämään ja sitä kautta myös todistamaan meditaation voiman ja manifestoinnin ihmeet elämässäsi.

Ensimmäisellä valmennuskerralla keskustelen kanssasi tämän hetkisestä tilanteestasi, missä olet juuri nyt ja millaisiin asioihin toivot apua. Alkukartoitus on olemassa sinua ja minua varten. Tapaamisen aikana saat jo selkeyden tämänhetkisen elämäsi totuudelliseen tilanteeseen, työkalut oman ajattelun haastamiseen ja kehittämiseen, sekä arkeesi mukaan meditatiivisia harjoituksia. Löydät keinot palautumiseen sekä oman energiasi kohottamiseen.

Tapaamisen aikana voit päättää haluatko jatkaa valmennussuhdetta, jolloin räätälöimme yhdessä kokonaisuuden, johon voi sisältyä psyykkisen valmennuksen lisäksi meditaation sekä energia / äänimaljahoitojen upeita hyötyjä. Kaipasitpa kompassia henkilökohtaisen jaksamisen, arjen kiireen, mielen lukkojen tai työhösi liittyvien haasteiden parissa, löydämme yhdessä keinot viedä sinut kohti kukoistusta. Kaikki lähtee kuitenkin pysähtymisestä, oman energian tunnistamisesta ja uudelleen valjastamisesta.

90 min Henkinen valmennus – 90 €

Äänimaljahoito

Hoito tarjoaa keholle sekä mielelle totaalisen irtipäästämisen mahdollisuuden, euforisen lepohetken. Soitan hoidon aikana tiibetiläisiä äänimaljoja kehollasi sekä kehosi ympärillä, energiakehossasi. Hoidon aikana voit päästä useaan otteeseen siihen olotilaan, joka kehossasi vallitsee juuri ennen nukahtamista; syvärentoutuneeseen maailmaan. Parhaimmillaan kuulet maljojen soinnin ja tunnet maljat kehollasi, mutta leijut euforiassa, syvällä pehemeässä, hoitavassa pumpulissa.

Hoidon vaikutus perustuu myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Parasympaattinen hermostosi aktivoituu ja keho saatetaan ikäänkuin nollatilaan, jossa kehosi luontaiset paranemisprosessit voivat käynnistyä. Äänivärähtelyt saa kehon kymmenet biljoonat solut soimaan harmonisesti ja purkavat näin energiatukoksia meridiaaneista, energiakanavistasi. Äänet kulkevat koko kehon ja ympäröivän auran lävitse, vaikuttaen kehon nesteisiin, soluihin, luustoon, eri kudoksiin, sisäelimiin ja aivoaaltoihin. Keho-, mieli- ja sieluyhteytesi vahvistuu.

Hoito sopii sinulle, jos esimerkiksi kärsit unettomuudesta, kaipaat rauhoittumista tai sinulla on kehossa erilaisia jännitystiloja. Jos olet raskaana, toteutan hoidon sointukylpynä, jolloin maljoja soitetaan kehosi ympärillä. Vältäthän äänimaljahoitoa, jos sinulla on sydämen tahdistin tai sinulla on syöpähoidot käynnissä. Muutoin äänimaljahoito soveltuu jokaiselle iästä riippumatta.

60 min Energiahoito äänimaljoilla – 65 €

Sointukylpy ryhmille

60 min Sointukylpy – 20 € / henkilö

Tätä hoitoa sinulle tarjoaa

Tintti Andersson

Reiki- ja äänimaljahoitaja, Psyykkinen valmentaja Energia- ja äänimaljahoidot, Henkinen valmennus, Yinjooga ja meditaatio-ohjaus