Energiahoidot

Länsimaisessa lääketieteessä ajatellaan usein, että tiettyyn vaivaan tarvitaan juuri tietty hoito. Sen takia hoidetaan yleensä oiretta eikä vaivan syytä, jota ei yleensä edes tiedetä. Energiahoidossa sen sijaan ei hoideta pelkästään oiretta, vaan hoidon vaikutuksesta koko kehon terveys ja elinvoima lisääntyvät. Mikä tahansa oire voi hävitä, kun keho saadaan toimimaan tehokkaammin ja siirtymään sairastuttavasta kroonisesta stressitilasta paranemistilaan.

 

Intuitiivinen energiahoito

Energiahoito on lempeä ja korkeavärähteinen, jokaista kehon ja mielen kerrosta koskettava hoito. Sen avulla voidaan purkaa stressiä, vapauttaa tunteita sekä tasapainottaa ja täydentää energiajärjestelmää.

Intuitiivisesti hoidettaessa ei ole mitään tiettyä hoitotapaa tai muotoa, vaan jokainen hoito on ainutlaatuinen yksilöllinen kokonaisuus. Fyysisen kehon lisäksi hoito vaikuttaa tunteisiin ja ajatuksiin, esimerkiksi hoidon aikana pintaan nousevien muistojen tai kokemusten kautta. Tässä hoitomuodossa ei vaadita lainkaan fyysistä kosketusta vaan hoito kanavoituu energiatasolla. Hoito tapahtuu mukavissa sisävaatteissa hoitopöydällä maaten tai tuolilla istuen. Se sopii monenlaisiin oireisiin tai vaivoihin, esimerkiksi erilaisiin fyysisiin ongelmiin tai muihin stressin aiheuttamiin haasteisiin.

Muutokseen, eheytymiseen ja parantumiseen tarvitaan myös hoidettavan oma panos, halu parantua. Useinmiten se vaatii halua muuttaa ajatusmalleja ja toiminta- tai elintapoja.

Intuitiivinen energiahoito 75 min –  90 €

Energiahoito + Tarot-tulkinta 90 min  140 €

Intuitiivinen Tarot-tulkinta ja näkijäkonsultaatio

Kanavointi on intuitiivisesti, selvä aistien kautta tapahtuvaa korkeamman tietoisuuden viestien vastaanottamista ja välittämistä. Tulkinnoissa käytetään apuna esimerkiksi Tarot kortteja. Viestit auttavat ymmärtämään niin mennyttä kuin tulevaa, valaisten näin elämänkulun juonta. Viestien kautta voidaan myös tuoda opastusta, uusia työkaluja ja näkökulmia tulevaisuutta varten. Kyse ei ole ennustamisesta, sillä ajatukset, tunteet, päätökset ja toiminta luovat tulevaisuutta joka hetki.

Näkijäistunnot tapahtuvat aina kasvotusten. Tarot tulkintoja tehdään myös puhelimitse.

Tarot-tulkinta 30 min – 50 € (puhelinkonsultaatio)
Näkijäistunto 60 – 75 min – 90 €

Tätä hoitoa sinulle tarjoaa

Soile Koskela

Koulutettu hieroja, Energiahoitaja 040 043 1070
Access Bars® -hoidot ja -koulutus, intialainen päähieronta, energiahoidot, Tarot-tulkinnat ja Arctic Nutrition -tuotteiden edustus