Jalkahoidot

Jalkojen hoito on terveydenhoitoa! Jalkaongelmissa on hyvä kääntyä ammattilaisen puoleen, koska moniin vaivoihin löytyy apua ja helpotusta. Terveydenhoidollinen jalkahoito huomioi asiakkaan perussairaudet ja lääkitykset (esim. diabetes, reuma ,verenohennuslääkitys) ja pyrkii löytämään jalkavaivojen syyt ja vaikuttamaan niihin.

Perus- ja tehojalkahoidot

Perusjalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien/känsien poiston, kynsien lyhennyksen ja tarvittaessa ohennuksen, kynsinauhojen siistimisen ja kevyen rasvaushieronnan. Hoitoon kuluu aikaa noin 60 min. Tarvittaessa valitse tehohoito 75 min, jos jaloissa on paljon kovettumia tai ohennettavia kynsiä. Lisävalinnoissa voit valita myös desinfioivan jalkakylvyn sienikynsille.

Perusjalkahoito 60 min – 68 €
Tehojalkahoito 75 min –75 €

Magnesiumjalkahoito

Magnesiumjalkahoito helpottaa suonenvetoja ja lihaskipuja. Kylvetyksessä käytetään magnesiumhiutaleita, tehdään perusjalkahoito ja lopussa jalkojen kevyt hieronta magnesiumvoiteella.

Magnesiumjalkahoito 75 min –82 €

Vyöhyketerapeuttinen jalkahoito

Vyöhyketerapeuttisessa jalkahoidossa perushoidon lisäksi jalkaterän heijastepisteitä stimuloidaan hieromalla. Hoito rentouttaa, vähentää stressiä ja parantaa unen laatua. Esteenä tälle hoidolle ovat vakavat krooniset sairaudet ja/tai vahvat lääkitykset.

Vyöhyketerapeuttinen jalkahoito 75 min –82 €

30 min akuuttiaika

30 min akuuttiaika on tarkoitettu äkillisten kävelyä haittaavien vaivojen hoitoon, esim kipeä känsä, arka kynnen reuna jne. Aika riittää myös normaalipaksuisten kynsien lyhennykseen, sisältäen jalkakylvyn ja rasvauksen. Akuuttiaikoja kannattaa kysyä soittamalla, jos nettiajanvaraus on täynnä.

Akuuttiaika 15 min – 22 €

Akuuttiaika 30 min – 42 €

Kynnenoikaisu

Kynnenoikaisua Podofix-liuskoilla voidaan tehdä terveelle kynnelle, joka kasvaa reunasta sisäänpäin. Muovinen liuska liimataan kynnelle ja sen sisällä oleva rautalanka kiristetään nostamaan kynttä reunoista. Hoidettavan kynnen tulee olla rasvaton ja lakaton. Usein myös kynnen oikealla leikkauksella saadaan vaivaa helpotettua.

Kynnenoikaisu Podofix-liuskoilla 30 min – 42€ + 25 €/liuska

Silikoniortoosin teko

Silikoniortoosit korjaavat virheellistä varpaiden asentoa tai suojaavat hankaukselta. Omien varpaiden mukaan tehdyillä ortooseilla vaikutus on paras mahdollinen. Myös valmiilla silikonisuojuksilla ja varpaanerottajilla saa helpotusta vaivoihin.

Silikoniortoosin teko 30 min – 42 € + 15 – 25 € tarvikemaksu

Muuta

Hoitolassa on myynnissä jalkahoitotuotteita ja mm.kiristämättömiä sukkia. Saat myös neuvoja jalkojen omahoitoon sekä kenkien, pohjallisten ja sukkien valintaan.

 

Tätä hoitoa sinulle tarjoaa

Asta Haapakoski

Terveydenhoidollinen jalkahoitaja 040 090 9016
Perusjalkahoidot, magnesiumjalkahoidot, vyöhyketerapeuttiset jalkahieronnat, kynsien oikaisut ja silikoniorteesi