Tapahtumat

1.11.2021

NADA-KORVA-AKUPUNKTIO JA QIGONG

Akupunktio tasapainottaa ja vahvistaa ihmisen kehoa sekä mieltä. Hyvä vointi rakentuu kehon ja mielen tasapainosta. Viiden pisteen korva-akupunktiota on käytetty mm. unettomuuden ja ahdistusoireiden hoidossa. Se rentouttaa ja auttaa keskittymään sekä voi auttaa unettomuusongelmissa ja kiputiloissa. Sitä käytetään myös muun hoidon tukihoitona. Hoidon jälkeen on usein virkeä ja levollinen olo. Korva-akupunktio toteutetaan useimmiten ryhmissä. Hoitoon yhdistetään lyhyt kiinalainen rentouttava ja energisoiva qigong-terveysharjoitus.

Tähän tapahtumaan voidaan ottaa 4 asiakasta/ryhmä. Ryhmiä on kaikkiaan neljä.
– la 18.12.2021 klo 10.30-11.45
– la 18.12.2021 klo 12.00-13.15

Ilmoittaudu tapahtumaan oheisen linkin kautta valitsemalla hoidoksi Nada-ryhmä 18.9. ja 9.10. Voit ilmoittautua joko yhteen tai useampaan ryhmään. Nada-ryhmän hinta on 35 €/ hlö.

Saman päivän aikana on myös muutamia yksilöaikoja tarjolla. Yksilöhoidoksi asiakas voi valita joko äänimaljarentoutuksen (Peter Hess -menetelmä) tai akupunktion/kiinalaisen lääketieteen muita hoitomuotoja. Hoidon hinta on 52 €.

Ilmoittautumiset ja yksilöaikojen varaukset Vello-ajanvarauskalenterin kautta
https://vello.fi/elisavuorenmaa/

Paikka Valmennushuone Rauha, Mannilantie 17, 04400 Järvenpää

Tilaisuuden järjestää
Elisa Vuorenmaa
Akupunktiohoitaja ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntija
Qigong- ja asahiohjaaja

 

1.8.2021

Meillä tuotetaan joka päivä hyvää oloa asiakkaillemme. Monipuolisesta palveluvalikoimastamme löytyy varmasti sinullekin sopiva hoitomuoto rentouttamaan ja valamaan uskoa tulevaan tänä merkillisenä aikana.

Kiitos, että tuet paikallista yritystä!

 

 

Koulutukset

Hyvinvointikeskus Rauhassa ja Valmennushuone Rauhassa on tarjolla seuraavia koulutuksia: Access Bars® ja Shiatsu-hieronta 

Access Bars® koulutukset

Etsitkö juuri nyt elämääsi jotain muutosta?

Tule Access Bars® -koulutukseen, joka toteutetaan max 4 hlön pienryhmäkoulutuksena. Kaikki turvallisuusohjeet huomioidaan.

Yhden päivän tai kahden puolipäivän koulutuksen aikana opit tekemään Access Bars® -hoidon. Voit alkaa hoitamaan perheenjäseniesi ja ystäviesi lisäksi  myös asiakkaita eli voit saada uuden ammatin tai täydennyksen olemassa olevaan palveluvalikoimaasi.

Access Bars® on yksinkertainen tekniikka, jossa hoitaja koskettaa kevyesti 32 pistettä pään alueella. Näihin pisteisiin liittyy elämän eri osa-alueisiin kohdistuvia ohjelmointeja ja uskomuksia, jotka rajoittavat elämäämme. Access Bars® vapauttaa mielesi ja kehosi ajatuksista, tunteista, emootioista ja tuomitsemisesta, joita et enää tarvitse. Se on kuin poistaisi ylimääräisiä tiedostoja tietokoneelta. Tilalle avautuu vastaanottamisen tila, jolloin keho ja mieli voivat alkaa luoda sitä, mitä ne eniten kaipaavat. Muutosta voi tulla esim. luomiskykyyn, terveyteen, raha-asioihin, seksiin, ihmissuhteisiin, uneen, ahdistukseen, stressiin ja moniin muihin asioihin.

Koulutuspäivän / -päivien aikana teet ja vastaanotat Access Bars® -hoidon kahdesti. Lisäksi opit muita Access Consciousness® työkaluja, joilla voit luoda muutosta itsellesi ja muille.

Koulutuksen hinta on 300 € ja sisältää suomenkielisen käsikirjan, pääkartat, diplomin ja pientä naposteltavaa. Hinta kertaajille ja 16-17-vuotiaille on 150 € (Hinnat ovat Access Consciousness-menetelmän kansainvälisesti määriteltyjä hintoja).

Koulutuskalenteri syksy 2021

Joulukuu
La 11.12 klo 10–18

Paikka: Valmennushuone Rauha, Mannilantie 17, Järvenpää

Maksu: Paikan päällä kortilla tai käteisellä tai etukäteen laskulla.

Kouluttaja: Seija Ekholm, Access Bars®-fasilitaattori

Ilmoittautuminen: tästä linkistä

Lisätiedot: p. 0400 191 444/ Seija tai seija.ekholm@rauhaan.fi

Kaikki elämä tulee luoksesi helppoudella, ilolla ja loistolla!

Katso lisätietoja tästä videosta. Huom! Suomenkielinen tekstitys löytyy joko alhaalta oikealta mutterin takaa tai ylhäältä kolmesta pisteestä.

SHIATSU-KOULUTUS, perustaso

Tulossa taas keväällä 2022. Pysy kuulolla!