Muut hoidot ja palvelut

Rentoutumiseen kannattaa kokeilla kuumakivihierontaa tai äänimaljarentoutusta.

Jos kärsit esimerkiksi hampaiden yhteen puremisen aiheuttamista vaivoista, niin purentalihashieronta tuo helpotusta.

Muun muassa erilaisiin arjen, työn tai ihmissuhteiden haasteisiin apu voi löytyä lyhytterapiasta.

 

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa yhdistetään hieronta ja lämpöhoito. Hieronta tehdään normaaleilla hierontatekniikoilla siten, että hieronnan välikappaleena on lämmin/kuuma basalttikivi.

Kuumakivihieronta 45 min  65 €

Kuumakivi- ja klassinen hieronta

Hieronta yhdistää tehokkaasti kuumien kivien ja perinteisen hieronnan käytön. Hieronta suoritetaan asiakkaan toiveen mukaiselle kohdealueelle, esim. selkä ja hartiat.

Kuumakivi- ja klassinen hieronta 60 min 85 €

Purentalihashieronta

Hieronnassa käsitellään purentalihakset suun sisä- ulkopuolelta sekä tarvittaessa niska- hartiaseudun lihakset.

Purentalihashieronta 45 min – 85 €

Anu Sarapik

Koulutettu hieroja, Shiatsu-hieroja,  045 320 9991
Klassinen hieronta, Shiatsu-hieronta, Access Bars®-hoidot ja kuumakivihieronta

Lyhytterapia

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on voimavarakeskeistä ja tulevaisuuteen suuntautuvaa luottamuksellista keskusteluapua ihan meille kaikille. Keskustelun lisäksi tarjoamassani lyhytterapiassa on mahdollista hyödyntää erilaisia kehollisia menetelmiä, kuten hengitys- ja mielikuvaharjoituksia sekä EFT:tä.

Lyhytterapia voi auttaa sinua erilaisissa arjen, työn tai ihmissuhteiden kuormitus- ja muutostilanteissa, ahdistus- ja paniikkioireissa, alakuloisuudessa ja masentuneisuudessa tai stressi- ja työuupumusoireissa. Vakavissa mielenterveyden häiriöissä lyhytterapia ei yleensä ole riittävä hoitomuoto. Tarvittaessa ohjaan sinut eteenpäin muiden palvelujen piiriin.

Lyhytterapiassa tapaamisia on useimmiten 3–20 kertaa, joskus jo yksikin tapaaminen tuo helpotusta tilanteeseen. Lyhytterapiaan et tarvitse lähetettä, eikä siitä tehdä Kanta-kirjauksia. Sen etuja ovat nopea vastaanotolle pääsy, tuloksellisuus lyhyessäkin ajassa ja sitä kautta myös kustannustehokkuus.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia (opiskelijahinta) 45 min – 29 € 

Venla Kuoppamäki

Lyhytterapeutti- ja Koulutettu hierojaopiskelija, Äänimaljarentouttaja  050 430 6442
Klassinen hieronta, lyhytterapia ja äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus on todellista kehon & mielen syvärentoutusta, joka myös hoitaa sielua! Se on mainio työkalu lisäämään kokonaisvaltaista hyvinvointia ja aktivoimaan parasympaattista hermostoa. Äänimaljojen hoitava vaikutus perustuu ääniaaltojen värähtelyyn kehon soluissa ja nesteissä sekä ääniaaltojen taajuuksiin, jotka lisäävät rentoutumista.

Äänimaljarentoutus voi auttaa lieventämään stressiä, parantamaan unenlaatua, rentouttamaan lihasjännityksiä sekä parasympaattisen hermoston aktivoitumisen myötä alentaa verenpainetta ja sydämen sykettä.

Äänimaljat toimivat ihanasti lisäpalveluna yhdistettynä klassiseen hierontaan tai terapiaan!

Äänimaljarentoutusta ei suositella, mikäli sairastat syöpää ja hoidot ovat kesken, sinulla on sydämentahdistin tai sairastat vakaa psyykkistä häiriötä.

Äänimaljahieronta yksilöhoitona 30 min – 29 €

Äänimaljahieronta yksilöhoitona 45 min – 39 €

Äänimaljarentoutus ryhmille

Äänimaljarentoutus soveltuu erinomaisesti myös työhyvinvointi- ja tiimipäiviin, polttareille, synttäreille, baby showereille ja erilaisille ryhmille. Se ei vaadi aikaisempaa osaamista tai kokemusta, kesto voidaan räätälöidä tilaisuuden mukaan, tyypillisesti 30–60 min. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille ikimuistoinen kokonaisuus!

Ota yhteyttä jos haluat tarjouksen tyhypäiville, polttareihin tai muuhun tilaisuuteen: venlaku@hotmail.com

Venla Kuoppamäki

Lyhytterapeutti- ja Koulutettu hierojaopiskelija, Äänimaljarentouttaja  050 430 6442
Klassinen hieronta, lyhytterapia ja äänimaljarentoutus