Muut hoidot ja palvelut

Rentoutumiseen kannattaa kokeilla intialaista päähierontaa tai kuumakivihierontaa. Jos kärsit esimerkiksi hampaiden yhteen puremisen aiheuttamista vaivoista, niin purentalihashieronta tuo helpotusta.

Access Consciousness kehoprosessit auttavat kehoa korjaamaan eri syistä johtuvia vaurioitaan tai esimerkiksi kohottamaan kasvoja ilman veistä tai lisäaineita.

Jos kaipaat apua riittävien ravintoaineiden saantiin, niin voimme palvella sinua Arctic Nutrition villiravintovalmisteilla.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta perustuu ikivanhaan intialaiseen lääketieteelliseen järjestelmään Ayurvedaan. Se on rentouttava ja energisoiva hoitomuoto, jossa käsitellään lempeästi eri tekniikoilla hartiat, olkavarret, pää, kasvot ja korvat. Intialainen päähieronta lisää neste- ja verenkiertoa hoidettavilla alueilla. Se rentouttaa näiden alueiden lihaksia ja hermostoa sekä vaikuttaa koko kehoon lisäämällä mm. endorfiinien tuotantoa aivoissa. Hoitoa suositellaan mm. stressin hoitoon, lihasjännitykseen, päänsärkyyn, keskittymisvaikeuksiin, silmien rasitukseen ja univaikeuksiin. Hieronnalla tavoitellaan kokonaisvaltaista kehon ja mielen rentoutumisen tilaa ja tasapainoa.

Päähieronta tehdään normaalit vaatteet päällä joko istuallaan tai hoitopöydällä maaten.
Intialaista päähieronta ei sovi, jos sinulla on epilepsia, syöpä tai muu kasvain, tuore vamma, akuutti sairaus tai tarttuva ihoinfektio, migreenikohtaus tai olet päihteiden vaikutuksen alaisena.

Intialainen päähieronta 30 min – 45 €
Intialainen päähieronta 45 min – 55 €

Soile Koskela

Koulutettu hieroja, Energiahoitaja 040 043 1070
Access Bars® -hoidot ja -koulutus, intialainen päähieronta, energiahoidot, Tarot-tulkinnat ja Arctic Nutrition -tuotteiden edustus

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa yhdistetään hieronta ja lämpöhoito. Hieronta tehdään normaaleilla hierontatekniikoilla siten, että hieronnan välikappaleena on lämmin/kuuma basalttikivi.

Kuumakivihieronta 45 min 50 €

Kuumakivi- ja klassinen hieronta

Hieronta yhdistää tehokkaasti kuumien kivien ja perinteisen hieronnan käytön. Hieronta suoritetaan asiakkaan toiveen mukaiselle kohdealueelle, esim. selkä ja hartiat.

Kuumakivi- ja klassinen hieronta 60 min 65 €

Purentalihashieronta

Hieronnassa käsitellään purentalihakset suun sisä- ulkopuolelta sekä tarvittaessa niska- hartiaseudun lihakset.

Purentalihashieronta 45 min – 85 €

Anu Juurmann

Koulutettu hieroja, Shiatsu-hieroja  045 320 9991
Klassinen hieronta, Shiatsu-hieronta, Access Bars® -hoidot ja kuumakivihieronta

Access Consciousness kehoprosessit®

Access Consciousness kehoprosessit® ovat menetelmiä, joissa kädet laitetaan eri kohtiin kehossa ja käynnistetään erilaisia energioita. Nämä kehoprosessit ohjaavat kehon takaisin alkuperäiseen toimintaan, auttaen kehoa korjautumaan ympäristöstä tai jostain vammasta aiheutuneista vaurioista. Kehoprosessissa käytetyt energiat ovat luonnollisia energioita, joita kehotkin jo ovat.

Access Consciousness kehoprosessit® 60-75 min – 90 €

Access Facelift®

Energeettinen kasvojenkohotus on Access-kehoprosessi, joka elvyttää kasvoja ja poistaa ikääntymisen vaikutuksia kasvoista ja koko kehosta.

Access Facelift® 90 min – 125 €

Hanna Lagerroos

Shiatsu-hieroja,  040 764 1014
Shiatsu-hieronta, Access Bars®-, Access Facelift® ja Access Consciousness kehoprosessi® -hoidot ja äänimaljahoito

Arctic Nutrition

Meidän jokaisen velvollisuus on pitää huolta omasta kehostamme riittävän monipuolisen ruoan avulla. Ruoasta saatavat ravintoaineet eivät kuitenkaan aina riitä täyttämään solujemme tarpeita, vaan lisäksi tarvitsemme ravintolisiä. Arctic Nutrition on suomalainen yritys, jonka wild food – tuoteperheen kulmakivenä ovat kotimaiset arktiset marjat.

Tuotekehityksen taustalla on tiede ja tutkimukset. Arctic -laatutakuulla varmistetaan, että valmistuksessa toteutuvat:
PARAS LAATU – Tuotteet valmistetaan kansainvälisten GMP- ja ISO-laatustandardien mukaisesti.
SUORAAN LUONNOSTA – Käytetään vain luonnon omia raaka-aineita, kuten marjoja, yrttejä ja hedelmiä.
HUIPPUTEKNOLOGIA – Raaka-aineet käsitellään ilman lämpöä, jotta herkät ravintoaineet säilyvät.
VAIN TÄRKEIN – Tuotteet sisältävät vain raaka-aineiden ravintorikkaimmat ainesosat.

Arctic Nutrition tarjoaa valittavaksi kaksi ohjelmaa:
Arctic Vitality Planin tavoitteena on tarjota soluillesi riittävästi elinvoimaisia ravintoaineita tarpeeksi kauan, jotta niiden positiiviset muutokset ovat mahdollisia.
Arctic Life Planin avulla voit suunnata “Kohti rikkaampaa elämää!”

Lisätietoja www.arcticnutrition.com

Seija Ekholm

Shiatsu-hoitaja, Shiatsu-kouluttaja 040 019 1444
Shiatsu-hieronta, Access Bars® -hoidot ja -koulutus ja Arctic Nutrition -tuotteiden edustus

Soile Koskela

Koulutettu hieroja, Energiahoitaja 040 043 1070
Access Bars® -hoidot ja -koulutus, intialainen päähieronta, energiahoidot, Tarot-tulkinnat ja Arctic Nutrition -tuotteiden edustus