Shiatsu-hieronta

Shiatsussa yhdistyvät vuosituhansia vanhat japanilainen hieronta ja kiinalainen lääketiede länsimaiseen kehon tuntemukseen. Se on kokonaisvaltainen kehonkäsittelymuoto, jossa mm. peukaloilla, kämmenillä ja jalkaterillä painellen käydään läpi kehon energiakanavia ja niillä sijaitsevia akupunktiopisteitä. Kehoa hoidetaan myös erilaisin heilutuksin, venytyksin ja hieroen.

Shiatsu-hieronnan tarkoituksena on rentouttaa kehoa ja mieltä. Sen avulla hoidetaan stressiä, masennusta, unettomuutta, päänsärkyä, migreeniä, ruoansulatus- ja kuukautisvaivoja sekä muita kiputiloja kuten selän, iskiaksen ja niska-hartiaseudun kipuja. Se myös parantaa verenkiertoa ja kehon nesteiden aineenvaihduntaa.

Ennen hoitoa

Hieronta tehdään rentojen ja hengittävien vaatteiden päältä, esimerkiksi puuvillaiset verryttelyhousut ja pitkähihainen paita ovat sopivia. Asiakas makaa hoidon ajan luonnonkuituisella futon-patjalla.

Ennen hierontaa olisi hyvä olla syömättä vähintään tunnin ajan, juoda voit normaalisti. Varaa itsellesi aikaa rauhalliseen hoitoon ja yritä olla kiirehtimättä ennen hoitoon tuloa ja sen jälkeen. Hoidon jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä, jotta liikkeelle lähteneet kuona-aineet poistuvat kehostasi. Rasittavaa liikuntaa ja saunaa on hyvä välttää ainakin vuorokauden ajan.

Shiatsu-hieronta ei sovi alkoholista tai huumeista päihtyneelle, voimakasta psyykelääkettä käyttävälle, kuumeiselle, akuutisti sairastuneelle henkilölle eikä syöpäsairaalle.

Hinnasto

Shiatsu-hieronta 60 min – 67 €
Shiatsu-hieronta 90 min – 89 €

Tätä hoitoa sinulle tarjoaa

Outi Komi

Shiatsu-hoitaja 044 344 5277
Shiatsu-hieronta ja Access Bars® -hoidot

Anne Laine

Shiatsu-hoitaja 040 778 9060
Shiatsu-hieronta ja Access Bars® -hoidot

Anu Sarapik

Koulutettu hieroja, Shiatsu-hieroja 045 320 9991
Klassinen hieronta, Shiatsu-hieronta, Access Bars®-hoidot ja kuumakivihieronta